IMG_3065.jpg

Ihanat blogit Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä antoivat yhdessä tammikuun Haasteen: KETTU. 

Koska nyt on tammikuu, vuosi alussa ja Lankalaihis aktiivisena, päätin neuloa jotakin kettuun liittyvää. Sinisen sohvan sohvapöytä tyhjennettiin jouluksi miltei kokonaan, mutta taas on lankaa esillä. Sieltä puikoille nro 3 pääsi Rosa-nauha lanka vaalean sininen ja Kirjopirkka-lanka.  Yhteensä näitä kului n. 150 g. 

Kettu sanaa mallailin ja mietin mikä olisi kiva teema. Inspiraatiota antoi tietysti Kettu-karkit ja niiden ohje Novitalla, koska se oli helpoin löytää ja toteuttaa. Haaveilin kyllä ketusta, siniketusta ja tuliketusta. Tuliketusta voi lukea täältä: Ilmatieteenlaitos  

IMG_3062.jpg

Tässä säärystimet valmiina. Raidat eivät ihan mene kohdalleen muutaman sentin poikkeama on, mutta tavoite onkin että sitä ei huomaa, kun jalat liikkuavat! Tein nämä Lavikseen lämmittimiksi näihin hurjiin pakkaskeleihin. Lavis on vanhassa puutalossa ja hankin juuri uudet jumppahousut, polvipituiset. Jotakin lämmikettä on hyvä olla varalla.

IMG_3061.jpg

Tässä samat langat, villasukkina ja pingoitettuna succaplkkien päälle. Yhteensä näihin siis kului tuo 150 g lankaa. Näin on vuosi mukavasti aloitettu, Lankalaihis vähentää jo sohvapöytää yhden kerän verran, uudet jumppavaatteet hankittu alennusmyynnistä, enää puuttuu se vyötärön kaventaminen!

Mainittakoon vielä, että Isäntä lukee minulle ääneen iltaisin..