002-normal.jpg

SNY tuntee heikkouteni! Hän lähetti Neuletyyny-Pöllön pitämään huolta etten kadota nuppineulojani. Viisas teko! Laitan aina tavarat "varmaan talteen" ja kun silmänräpäys tai hetki on kulunut, en muista minne ihmeeseen minä taas piilotin? 

SNY muisti minua neljällä kerällä kaunista sukkalankaa, turkoosia ja siniharmaata. Mukana mahtava Neuleo kaksi sukkaa kerralla kirja, uusia malleja. Tropical mix, makean suloisia suupaloja, tässä helteessä mukava yllätys, saakohan Isäntä yhtään? 

Niin, tämä helle. Istuimme pihassa juomassa teetä ja nautimme lämmöstä, seurasimme ukkospilven matkaa ja tasan 18:18 olimme juuri siisrtyneet sisälle, kun voimakas ukkoskuuro pyyhkäisi ylitsemme. Siirsimme paketin hakemista, mutta sitten ilma hiljalleen krikastui, enkä malttanut enää, noudimme paketin.

Huippuna tämä ihanan, runsaan paketin sisällä oli kaunis kortti, tuossa metallinhohotoisessa kuoressa. ja SNY:ni laatima pitsineulekuvio. Rakastan pitsiä! Taidanpa ottaa tämän puikoille ihan pian, sillä suunnitelma oli juurikin neuloa pitsineulesukat. Itse asiassa kahdet sukat, lahjaksi, joten sain ihanat langat juuri täsmänä tähän tarpeeseen. 

KIITOS SNY!

004-normal.jpg

Tässä vielä kuva ostoksistani, niistä sinisistä. Anneli Keinonen paidassa on hyvä kaula-aukko! 

Lämpimiä kelejä, nauttikaa ulkoilusta!