IMG_3906.jpg

Huikean Joulukalenteri viimeinen luukku ylitti kaiken: budjetin, odotukset ja hurmasi täydellisesti. Kaksi kerää suloista lankaa ja 50 auringonkukkaa-kirja! Kiitos!

IMG_3905.jpg

Osallistuimme myös Joululahjavaihtoon tai siis Isäntä tietämättään sai joululahjan. Kaikken ihanin juttu paketissa oli: Siniseen sohvaan sointuvat, upeat villasukat! Paketti avattiin aattoiltana ja sukat siliteltiin, ihailtiin ja sitten sovitletiin ja kuinka ollakaan, ne päätyivät Emännän Veljelle lämmöksi ja iloksi, tarpeeseen. Saaja on enemmän kuin onnellinen sukista, kiitos!

Isäntä sai tässä paketissa myös: teetä, marmeladia ja kaksi kirjaa, dekkarin ja keittokirjan kevyistä aterioista. Isäntä lukee dekkaria joka päivä sinisen sohvan nurkassa, kun minä neulon. 

Sain itsekin ihanan lahjan, satukirjan, kiitos siitä!

IMG_3909.jpg

Tässä sormikaat, mitkä neuloin kampaajalleni, joka jää eläkkeelle. Lankaa kului n. 70 g ja isäntä toimi sovitusnukkena, kiltisti monta, monta kertaa! 

IMG_3907.jpg

Yritin neuloa pienet tumput, toinen kerta sitten onnistui ja syntyi pienet tumput, painoa 22 g. Isommat painavat 30 g. Molemmissa on palmikkokuvio, kuten sormikkaissakin, minun vakiomallini. Pienissä tumpuissa varressa 10 s puikolla ja kämmenosassa 8 s ja 9 s palmikossa.Peukalossa 12 s. Isommissa 11 s varren kaksoishelmineuleessa, resorissa 10 s puikolla ja terässä 9 s ja palmikossa 10 s puikolla. Peukalossa 14 s.

Oikein hyvää joulun jatkoa teille kaikille ja suuret kiitokset ihanista lahjoista!