IMG_5358.jpg

Viikko sitten olin neulonut autossa Isännän ajaessa ja jatkoin vielä perilläkin. Sunnutaiaamuna annoin periksi, ja purkasin tämän kaiken. Kyllä kannatti!

IMG_5357.jpg

Välillä toki käytiin teatterissa ja tavattiin ystäviä  ja rentouduttiin.  Kiitos teille kaikille!

IMG_5364.jpg

Lanka oli tämä, kaksi kerää jotka sain Äidiltäni ja jotka olivat odottaneet puikoille pääsyä. Olin suunnitellut myssyä, mutta huivi tuntui paremmalta vaihtoehdolta. 

IMG_5363.jpg

Neuloin valmiiksi hyvin varhain tänä aamuna, kun en osannut nukkua. Ihmettelen miten Isäntä pystyi nukkumaan, kun etsin lankaa reunaan. Käänsin muutaman kätkön ympäri löytääkseni jotakin sopivaa. No, se sopiva loppui kesken päättelyn ja jatkoin turvallisella Nalle-langalla viimeiset päättelyt. Lehtipitisi jäi kesken, mutta on ihan hyvä noinkin. Tämä on pehmoinen ja painaa 200 g. Äitini saa viedä tämän eteenpäin lämmittämään tarvitsevaa.  IMG_5361.jpg

Huivi valmistui siis viikossa. Puikot olivat 7 mm, suorat ja nippa nappa silmukat niille mahtuivat eli ihan oikeaan aikaan lanka loppui. Kuva valehtelee, ei se noin kirjava ole! Kattolampun valo siihen heijastuu. Lanka on kaunis luonnonvalkoinen ja päättely puhtaanvalkoinen. Minä joudun aina päättelemään eri langalla huivini, olen huomannut.

IMG_5360.jpg

Sytytimme eilen SNY:n antaman kynttilän illalla ja olemme polttaneet sitä tänäänkin aamupäivän sateisessa harmaudessa. Kynttilä palaa kauniisti. Isäntä juo siellä taustalla vihreää teetä.

IMG_5359.jpg

IMG_5366.jpg

Neuloin tänään heijastavista lankajämistä myssyn. Ylin on SNY:ni lahjoittamaa ja jäi tumpuista. Reunassa on ainaoikein neuletta ja nurjalla puuvillalangasta resori ja se muodostaa kuminauhakujan, siksi reuna näyttää paksulta, mutta pysyy hyvin päässä eikä  hiosta/kutita. Neuloin tämän, kun halusin vähentää runsasta lankavarastoani. Otan tämän käyttöön luontokävelyille pimeneviin päiviin valoa heijastamaan. SNY:ni lahjoittama ihanuus pääsee kaupunkikävelyille. Tämä oli siis todella nopea neulomus, sellaisiakin tarvitaan! Nyt jotain muuta puikoille.

Hyvää Pyhäinpäivää!