004.jpg

Sininen sohva onnellisena esittelee: Toukokuun SNY-paketti. 

006.jpg

Tumma alusta ei kertonut koko totuutta, tässä vaaleampi kuva sisällöstä. Kaunista lankaa, Neulemitta mallitilkkua ja silmukkatiheyttä varten...Ikinä en ole mallitilkkua tehnyt ja neuletiheyttä laskenut... Olisiko jo aika ryhtyä huolelliseksi? No, minä en yleensä noudata ohjeita, teen oman maun mukaan asiat. Tämä on kyllä näppärä väline, siinä on myös puikkomittari samassa! Käyttöön pääsee, ehdottomasti.

Kuvassa näkyy myös hauska TEHTÄVÄ eli Elliksen kesäkalenteri, joka antaa mukavaa kesäpuuhaa koko kesän ajalle. Tämä oli mukava yllätys! Montakohan hernettä saan värittää eli montako treeniä/liikuntauoritusta tulee tehtyä...

001.jpg

Nämä herkän kauniit ja sirot kämmekkäät on SNY:ni neulonut kirjallisessa Jane Austen-hengessä, varmaankin kukkien poimimista varten. Minun käteni on isompi kuin Sinun, mutta kyllä ne mahtuivat. Otan nämä heti käyttöön, aamuisin on viileää kun kävelen työhön. Ehkäpä raskin poimia jonkun kukankin näillä perjantaina, kun olen työpaikan TYHY-päivässä luontoretkellä? 

Koko paketin ihanien lankojen värinä oli minulle erityisen mieluinen tumma pinkki. Olisitkohan saanut inpiraation lankaan juuri nyt kukkivasta puna-ailakista, hyvä SNY? Erittäin onnistunut paketti ja niin kaunis!

Hei, nyt en enää muuta ehdi, pakko saada lanka puikoille! Kiitos, SNY!