IMG_5574.jpg

Kolme pipoa, joista yksi laajeni liian suureksi prässäyksessä. Kaksi menee Vaaka-koulureppuun.  Punavalkoinen on joulukalenterin lanka käytettynä loppuun ja lisäksi käytin valkoista Nallea. Siniset on ihanaista DROPS Airia. Niihin käytin kumpaankin kerän lankaa ja silmukoita pienemmässä 104, pyöröpuikko nro 4, 60 cm. Nyt täytyy vain miettiä miten tuon isommaksi väljähtäneen saisi alareunastaan kireämmäksi. Prässäsin pipot, koska halusin resorin taittuvan kauniisti päälle, suojaamaan korvia.

IMG_5576.jpg

Pipon päälaella on tähti, nurjilla silmukoilla. Kuvasin lasikulhon päällä. Lanka on niin pehmoista, että lommoilee tuossa. Ihanaa iholle!

IMG_5575.jpg

Punavalkoinen pipo oli siis varastontyhjennystä. Air oli lahjaksi saatu lanka, tarkoitettu Vaaka-projektiin. Voidaan siis ajatella, että kaappiin tuli vähän tilaa....

IMG_5577.jpg

Tämäkin lanka oli ihanaa neuloa! nokkosella vahvistettua villaa. Nyt puikot nro 2½ ja 15 s puikolla terässä ja varren resorissa, muutoin varressa 14, paitsi palmikkopuikolla 15. Sukan sivussa kulkee siis palmikkoraita. Nilkassa resoria istuvuutta antamaan.  Tämä lanka miellytti niin paljon, että aion hankkia sitä jatkossakin. Kestävyydestä en tiedä, mutta nämä on suunniteltu lahjaksi. Seuraavaksi toiset sukat puikolla, jotta lahja voitaisiin toimittaa perille.