IMG_4928.jpg

IMG_4929.jpg

IMG_4927.jpg

Eilen illalla eli 1. pääsiäispäivän iltana pakkanen tuli nopeasti ja jäädytti veden pihassa nopeasti kauniiksi taideteokseksi. Tänään piha on todella paha jäätikkö, ikäänkuin luistinrata, eikä hiekka auttanut, se oli jäätynyt jään sisälle. Aamupäivällä alkoi räntäsade ja nyt on märkää ja liukasta. Liukuesteet ovat tarpeen. 

IMG_4930.jpg

Sininen sohva on taas toiminut, kerä violettia Softy-lankaa on muotoutunut kahdeksi myssyksi. Pyöröt ja sukkapuikot nro 4½, 84 silmukkaa ja valkoinen lanka on Freja- keinokuitua. Molemmat keinokuidut todella ihania neuloa! Tarvitaan vain puikot, joilla lanka luistaa eli sellaiset muovipintaiset klassikko-Novitat, niillä sujui. 

IMG_4933.jpg

Tässä varmuudeksi vielä toinen kuva samoista myssyistä. Ovat muuten nopeita neuloa ja erittäin miellyttäviä iholle, eivät kutita! Tämä vain tiedoksi keinokuitujen vastustajille. Itsekin arvostan luononkuituja, mutta monenlaista materiaalia tarvitaan. Violetin langan olen saanut lahjaksi ja valkoisen ostanut itse siihen pikkupeittoon.

IMG_4934.jpg

Tämä eläin, kissa? on samaa valkoista lankaa ja muuten lankajämistä koottu. Hällä on pilkettä viiksessä, ovat vähän eriparia ja muutenkin on yksilöllisyyttä havaittavissa. Etsin jostain sopiva jämiä saadakseni toisenkin tehtyä. Neuloin tämän Turvalelu-keräykseen.  Nämä olivat mukavia pikku neuleita, jottei tässä ihan jumitu isompien töiden alle. SNY:n lahjoitama lanka on kerittynä ja odottaa puikoille pääsyä. 

Neulomisen iloa!