IMG_4131.jpg

Tämä pusero valmistui jo kuukausi sitten, mutta hihojen ompelu oli vielä tekemättä, muita saumoja ei neuleessa olekaan. Puikot pyöröt nro 3 ja sukkapuikot samoin. Alkuun 248 s. Lankana blend bambu n. 400 g. 

IMG_4132.jpg

Kaula-aukkoon olen todella tyytyväinen, se istuu hyvin. Neuloin ihan omasta päästäni, paitsi kauniin pitsikuvion otin Lankamaailman sukkaohjeesta. 

IMG_4129.jpg

Lankalauantaihin kuuluu tietysti lanka. En ostanut uutta, omasta kaapista löytyi jämiä näihin sukkiin. Sivuissa kulkee kaksoishelmineuleraita. 14 s puikoilla nro 3, lanka Nallea. Painoa 80 g eli Lankapaasto eteni taas vähän.

IMG_4141.jpg

Kävimme tänään Tallipihalla koko perheen Lankalauantai tapahtumassa. Samalla kävimme myös Lasten katetraalissa Finlaysonin kirkossa. Ihana paikka vierailla ja hiljentyä erityisesti lasten kanssa ja ilman koska ikärajaa ei ole! Lasten seuraaminen tuo virkistystä ja iloa aikuisellekin. 

IMG_4124.jpg

Kiirastrostaina kävimme ravintoalssa syömässä. Pääsiäiseen liittyen siellä oli tarjotin jossa munakynttilöitä teelaseissa ja ympärillä pajunkissoja.  Vihreät ovat sammalta ja puolukanvarpuja. 

Ravintolasta  lähdimme Pyynikille kävelemään ja siellä oli todella kylmä tuuli. Sinivuokkoja oli nuppuina ja lintuset lauloivat. Metsä on aina yhtä ihana  paikka vierailla.

IMG_4128.jpg

Kävelyn jälkeen nautittiin lämmin munkki ja kuppi haudutettua teetä. Taas oli lämmin ja hyvä olo!

IMG_4136.jpg

Pääsiäisen kukkina on punaiset ruusut. Maljakko on lahja ystävättäreltä joskus ensimmäiseen kotiin saatuna. Pääsiäisenäkin on hyvä noudattaa perinteitä. Pari suklaamunaa on siksi piilotettuna pienten vieraiden varalle...