IMG_6202.jpg

Sunnuntaina oli ihana aurinkoinen päivä, kävelimme järven rantaan katsomaan jäälle. Iso kivi on ihan rannassa ja jäällä paikoin ohuesti lunta. Yhtään ei tee mieli sinne liikkumaan vaikka jokunen hiihtäjä rannan tuntumassa jäällä nähtiinkin. 

IMG_6194.jpg

Edellisenä päivänä saatiin pyörittää napakelkkaa jäällä ja seurata iloista mäenlaksua näitä lumiportaita alas! Pienestä tulee lapselle iloa ja sitä on ihana aikuisen seurata.  Rinne oli osin ihan paljas, hiekka kumpareella näkyvissä, toisessa reunassa riitti lunta ja laskettelijoita.

IMG_6197.jpg

Nämä ruusut vein Äidilleni Naistenpäivän iloksi. Hän kertoi, että lumikellot ovat jo nousseet lumen puutteen vuoksi. Hän oli vienyt havuja pienten turvaksi. 

IMG_6199.jpg

Tammikuussa opettelin kirjovirkkausta jämälangoilla. Tulos ei ole kaunis, mutta on erittäin toimiva pussukka työavaimille. Löytyy helposti käsilaukusta. Kuvassa avaimet ovat sisällä pussukassa ja siksi se pullistelee. Huomaa soma nappi, saatu Kodin Ruhtinattarelta kuten viereinenkin pikkuinen metallikäsi.

IMG_6191.jpg

IMG_6190.jpg

IMG_6189.jpg

Kaksinkertaista lankaa, kaksi vyyhtiä, puikot nro 5. Merenneidon pyrstö on valmis. 

IMG_6188.jpg

IMG_6187.jpg

Hieman aiemmin valmistui huivin kanssa rinnakkain neulotut sukat, ihan ilman mitään kuvioita, valmiiksi raidoitetusta ,hyvin miellyttävästä langasta. 

Tammikuun haasteena oli opetella kirjovirkkausta, jatkan harjoituksia tulevaisuudessa. Maaliskuun haasteena on tehdä valmiiksi keskeneräisiä käsitöitä. Luulin, että niitä oli vain kaksi... 

Tartu sinäkin haasteeseen ja tee jokin keskeneräinen käsityö valmiiksi!