001.jpg

SNY:ni lahjoittamasta Fabelista ja lähettämällään ohjeella sekä ihanilla puikoilla neuloin Elviirat, pitsipalmikkosukat. Kuviot ovat todella kauniit ja puikoilla on erityisen ihana neuloa, joten kiitos SNY!

Näihin sukkiin päättyi Lankapaasto, koska huhtikuu vaihtui toukokuuksi. Lankapaastoni kulutti yhteensä 1845 g ja olen siihen oikein tyytyväinen. Nyt olisi sitten lupa mennä lankakauppaan, mutta harkitaan vielä hetki, koska lankaa riittää vielä kaapissa. Jatkan toki vuoden loppuun Lankalaihista...

003.jpg

Tänään on ollut oikein kaunis, aurinkoinen päivä. Kävimme aamulla kuuntelemassa kuorolaulua, kaupungilla vapunviettoa katsomassa, nauttimassa kanakeittoa ulkoravintolassa ja päädyimme järven rannalle laiturille simaa juomaan. Pakasterasiassa on eilen leipomamme muffinit, siman on Isäntä tehnyt. Olen muuten erityisen säästäväinen, näitä kertakäyttölaseja on käytetty jo monta vappua!

004.jpg

Näin kaunis järvi oli, miltei peilityyni. Meillä on perinteenä käydä kävelyllä tässä kulttuurimaisemassa. 

006.jpg

Siellä kukki tämä pieni kaunotar, Mukulaleinikki, joka avaa kukkansa vain täysin kirkkaalla auringonpaisteella, joten nyt oli ihana ilma.

002.jpg

Tätä valkoista, violettiin vivahtavaa kaunotarta en tunne. Sillä on pienet lehdet maan rajassa. Olisiko tämä sama valkoinen pallero jonka Possu Munkki oli nähnyt?

Oikein kaunista alkanutta toukokuuta teille kaikille! Nautitaan keväästä, valosta ja lämmöstä. Liikutaan ja neulotaan ulkona!