IMG_5978.jpg

Neuloin sukat kokoa lapsi jämälangoista. Ihan sileät tuli, vain eteen tein nurjilla silmukoilla pienen kuvion. Mitähän siihen kiinnittäisin? On muuten todella nopeaa neuloa Novitan lankoja ja helppoa! 

IMG_5977.jpg

Minulla on jo kauan ollut kasvivärjätty aito villalankavyyhti kerittynä odottamassa käyttöä. Lanka on karheaa ja siksi se on joutunut odottamaan puikoille pääsyä. Tätä oli kyllä hyvä neuloa! Silmukoita 11 puikolla 3½. Neuloin isot tumput. Vien nämä Auta asunnotonta-lahjoita lapaset -keräykseen. Nämä ovat nimittäin lämpöiset. Värin lanka on saanut Tiikerinkaunosilmä kasvista. Langan olen ostanut. Voisitko sinäkin osallistua keräykseen?

IMG_5979.jpg

Tämä pikkuinen on tulilatva. Se alkoi heti kukkia kun pääsi kaupasta kotiin. Isäntä huolehtii siitä kastelemalla. Suunnittelen vaihtavani sille mullan... kun kukinta loppuu. Väittävät, että se kukkii vain kerran. Muistan saaneeni toisenkin kukinnan nimenomaan mullan vaihdolla.  Loman jälkeen meillä oli vähän tyhjää kukkarintamalla. Yritän nyt kohentaa tilannetta....

Aurinkoista viikonloppua!