012.jpg

Huomaatko miten kaunis metsäinen paketti, rentukat kukkivat pussiin liimattuna? Sain siis SNY-postia. Tämä oli yllätys, sillä juurihan SNY:ni oli muistanut ruusuisesti.

013.jpg

Runsas ja kaunis sisältö, joista Säde-lanka auttaa eräiden lankojen käyttöä... Oranssi huivilanka pääsee Arvokkaaseen käyttöön... violetti tulee minulle itselleni lämmikkeeksi, valkoinen, ihana merino todennäköisesti muiden merinojen kera arvokkaaseen vauva-leikki-ikäinen käyttöön...  Ainakin nämä käytöt heti kehittelin, eli erityisen toimiva ja runsas kokonaisuus!  Nalle-lanka toimii aina, ehdottomasti.

015.jpg

Tämä kokonaisuus sai minut herkistymään. SNY on omin käsin näpertänyt kauniin kannen rasiaan, käärinyt sireenipaperiin yllätyksen ja omin käsin tehnyt sen sisällön. Voiko olla mitään herttaisempaa, kauniimpaa ja huomaavaisempaa kuin SNY:ni?

016.jpg

Voiko olla mitään sinisempää? KIITOS; SNY! Laitan näitä kortteja sytomyssyihin ja kirjoitan lankamateriaalin tiedot, näin saaja voi ilahtua herttaisesta kortistasi!

Avainpidike pääsi heti käyttöön...se on niin vuodenaikaan sopiva!

010.jpg

Tänään oli TYHY-päivä. Isäntä nouti minut työkaverin kodin läheltä ja saimme noudettua SNY-paketin samalla reissulla.

Ostimme minulle uudet kumpparit. Siniset, ne toiset ihanat olivat miesten kokoa, mutta sain pinkit. Otin ne kuvausalustaksi sytomyssylle, jonka juuri päättelin. Tähän on yhdistetty varastojen kätköistä kaksi lankajämää ja kolmas oli Tennesseen loppu. Hyvin miellyttävä, pehmeä iholle ja tähän liitän ensimmäisen SNY:ni askarteleman kortin.

SNY:lle erityiskiitokset, kirjettä myöten ihana paketti. Kaikelle on käyttöä ja kaikkea arvostan. Saattaa virkkuukoukkukin päästä käyttöön...