IMG_3841.jpg

Luukusta nro 2 Isäntä löysi hyvin hämmentävän asian: kerän sukkalankaa, valmiiksi raidoitettua.  Tyytyväisenä hän pani merkille, että langassa on sinisiä raitoja ja tuumi: Tästä selvitään!  Aamulehti järjesti pipotalkoot joihin kutsui kahdeksan tunnettua miestä neulomaan pipoja vastasyntyneille.  Onneksi Isäntää ei kukaan kutsunut, puikot eivät houkuttele eikä lanka, mutta vyyhtiä voi pitää...  Aamulehteä luetaan joka aamu. 

Joulukalenteri avataan yhdessä: Emäntä etsii laatikosta kaapin päältä oikean numeron, Isäntä avaa luukun. Erittäin toimiva systeemi, kiitos!

IMG_3844.jpg

Luukku nro 3 on niin suloinen, että Emäntä nuukana henkilönä otti sen talteen, samoin edellisten pakettien numerot, ensi vuotta varten... ( Varmuuren vuoksi Emäntä avasi teipit, ettei pussi mee rikki. Onks Isäntä muka jotenki hätäne avaaja? Erellisten pakettien paperit tuli revittyä. Sen verta hämmentävää tää o, nääs miähelle.) Kuka puhui tavaran vähentämisestä? 

IMG_3845.jpg

Kolmannen paketin avaamisen yhteydessä on eräs hämmentävä asia ratkaistu sopuisasti. Emäntä neuloo sukkaa. Puikot 3½ 12 s puikolla ja varteen 45 krs. Kolmannessa luukussa oli kaksi pussia jouluteetä, vihreää ja varmasti hyvää! Lisäksi kaksi erityisen herttaista joulukuusta, suklaata ja koristeltuja. Nämä annetaan, yhteisellä päätöksellä, eräille pienille jouluvieraille, pojalle ja tytölle. Todella suloinen luukku, kiitos!