Joulukuun SNY paketti on noudettu ja huokailtu ihastuksesta avaamisesta lähtien. Päällimmäisenä oli kaksi esitettä Oulusta. Voi ,miten ilahduin!

IMG_5436.jpg

Haaveilen aina, että pääsisin käymään teatterissa Oulussa. Kaksi kertaa olen päässyt ja todella viihtynyt. Haaveita täytyy olla! Järjestettäisiinkö junamatka, jolla neulotaan, Ouluun ja käytäisiin teatterissa? 

IMG_5434.jpg

SNY:ni oli koonnut kauniin, runsaan ja monipuolisen paketin. Jotenkin hän on oivaltanut jotakin tärkeää meistä, se Taikapöly.... 

Joulukuun teemana on uuden työtavan oppiminen ja sen HAASTEEN  SNY nyt antaa. Täytyy todeta, että kauniimmin ei voi asiaa ehdottaa. Paketissa on mukana todella kauniita muliinilankoja kirjailuun. Aiemmin olen saanut suloisia laastareita... 

IMG_5433.jpg

Todellinen HAASTE on tämä: KINNASNEULA! Sen kaveriksi SNY on pakannut HARJOITTELULANKAA, perinteisessä harmaassa sävyssä. Nyt kyllä osui kohdalleen, suoraan sydämeen. Olen tätä työtapaa opetellut, kuten ylimmässä kuvassa näkyy, koirankarvalangalla. Lupaan yrittää uudestaan... Rakastan perinteitä  ja kaunis viestisi kosketti sydäntäni, hyvä SNY!

IMG_5435.jpg

Neula oli kätketty kauniin servetin sisään ja servetti oli todella veikeässä kissalaatikossa. Voi miten kauniisti askarreltu! Kuvasin kaiken paketista löytyneen kauniin jouluisen pyyheliinan päällä. Harmaan langan vieressä on se minun aiempi neulakintailuni .

IMG_5432.jpg

Mukana paketissa oli myös joululahja, pääsee kuusen alle. Lisäksi marmeladia, jota arvostamme suuresti. Tyrni on suosikkimaku muiden marjojen ohella. Tämä oli huikean ihana, koskettava päätös SNY-kierrokselle. Sydämellinen kiitos!