006-normal.jpg

Miten voi nauttia suklaasta ilman ylipainohuolia? Kiehauttamalla suklaakahvit! Posti oli tuonut hyvin ajoitetun lähetyksen, tänään on juhlapäivä. Kahvissa on ihana tuoksu ja maku, nautinto on täydellinen. Mukana oli korttikin... SNY:ni on ajan tasalla asioista! Katoin ruusukaitaliinalle Nuutajärven lasin Apila sokerikon ja kermakon, kuvausta varten. Sitten join  kahvin ja Isäntä teen, leivosten kera.  Erittäin onnistunut muistaminen, KIITOS!

003-normal.jpg

Tässä viimeisin Sytomyssy, hiukan erilaista lankaa. Langan hankin Kontista kauniisti kerittynä. Todella sillkistä pinnaltaan, lämmintä ja kauniisti raidoittuvaa. Tuumin, että syksyn edettyä ja ilmojen kylmennyttyä tälle voisi olla käyttöä. Salaisuushan Sytomyssyissä on siinä, että tarvitseva voi valita mieleisensä! Mitä useamman mallisia ja tyylisiä löytyy, sen helpompaa on valita, kunhan myssy tuntuu iholla miellyttävältä.

Myssy kuvattu omenoiden päällä. Puikot koko 3½, 132 s pyörö- ja sukkapuikot oli käytössä. Inspiroisiko tämä Sinutkin tekemään Sytomyssyä?