001.jpg

Koska SNY:ni lähetti kivan Elliksen kesäkalenterin joka tosin alkaa kesäkuussa, ryhdyimme kesäisiin puuhiin.Ihan ensimmäiseksi poimin kukkia kadun puoleta maljakkoon, päivänkakkaroita, koiranputki, tunturikaunokkeja ja on siellä piilossa myös puna-ailakki ja Isännän iloksi röyhy.

006.jpg

Ystävättäreni kävi kylässä ja toi kauniin ruukkukukan, sinivioletti-valkoisen. Tarjoilimme hänelle maustamatonta yokurttia jossa oli raejuustoa ja päälle pakastettuja mustikoita survottuna, oli muuten hyvää ja terveellistä!

003.jpg

Isäntä pilputti työkaverilta lahjaksi saadut raparberit ja keitin ne soseeksi. Kas Possu Munkki oli tehnyt itse kinuskia, eikä yhtään lähettänyt meille... jotakin makeaa siis tarvittiin Isännälle! 

002.jpg

Kävellessäni töistä kotiin löysin kadulta siihen pudonneen sireenin oksan ja otin talteen. Päivällä on satanut ja siksi se lienee katkennut, mutta nyt se tuoksuu ihanasti keittiössä.

005.jpg

Herkän kauniin oksan myötä toivotamme jokaiselle hyvää viikonloppua! Erityiskiitos SNY:lle kesäkalenterista! Saako värittää yhden herneen, kun siivosin? Lasketaanko se treeniksi/liikunnaksi? ;D