IMG_3697.jpg

Lauantaiaamupäivä sai uuden suunnan, kun puhelimeen tuli viesti SNY-paketista. Eniten ihmettelin, kun nenäni ei ole ollenkaan kutissut, kuten tavallista. Lauantai on myös yllättävä postipäivä. Paketti oli kuitenkin oikein kaunis sininen unikko ja huolellisesti teipattu. Veitsellä avasin viimeiset teipit, etten vahingoittaisi sisältöä. 

Laatikko oli pullollaan tavaraa: kaksi kerää nordig woolia, minun lempiväriäni! Kaksi kerää Drops Alpaca, kaunista terraa ja niin pehmoista! Neulojalle sopiva lammaspuikkomitta, ihana hunajakennokynttilä, mikä poltetaan tänään ehtoolla. Somat pikkuiset pyykkipojat ja pyykkinaru, sopisivat leikkimökkiin ja pienet vaaleansiniset tähdet joita voi tehdä jotakin askartelua. Kaiken kauniin keskellä maailman suloisin lintu hunajasaippua. Tämän laitoin television viereen, odottamaan pieniä käsiä kylään ja somisteeksi muuten vain. 

IMG_3694.jpg

SNY: ni on taitava Neuloja. Hän on loihtinut taikasauvallaan eli puikoillaan intialaiset peukalokiilat sormikkaisiin. SNY:llä on kaunis tasainen neulekäsiala ja hän on prässännyt sormikkaat. Sormikkaat ovat lempiväriäni ja niissä on somat korut ranteessa. Suloista! 

SNY on liittänyt mukaan kortin, suloisen kortin. Meillä olisi kissa, jos voisimme ottaa, mutta pärjäämme kaksin, ilman astmaa. 

IMG_3698.jpg

Hyvä SNY! Olemme kiitollisia ja ilahtuneita. Paketti on runsas, kaunis ja ihanan tuoksuinen. Oikein hyvää syyskuun loppua myös sinulle!