002.jpg

Menemmekö me kouluun, kun saimme näin ihanat ja runsaat penaalit? Isännän kanssa yhdessä ihailimme näitä, sydänheijastimetkin oli mukana. Penaalit on koottu Vaaka ry Penaalipankkiin sopiviksi eli ovat ihana yllätys SNY:ltäni!

001.jpg

Kuvassa ihana, runsas ja kaunis huhtikuun SNY-paketti. Tämä on oikea Taikapallo, täynnä taikaa: Kauniit siniharmaat sukat, neljä kerää Fabel-sukkalankaa, silmukkamerkkejä, puikonpidikkeet, cubics nelikulmaiset sormikaspuikot,cashewspähkinöitä ja nämä kaksi penaalia.

Kiitos SNY, erittäin onnistunut paketti. Rakastan näitä puikkoja, ovat erinomaiset käytössä. Ihanat penaalit vien Penaalipankkiin ja kaksi lasta saa niistä toimivat ja kauniit työvälineet. Sukatkin pääsevät Vaaka ry keräykseen, koska eivät mahtuneet minulle. Todella kauniit sukat ja niin kaunista neulekäsialaa! Sukat ja koko paketti lämmittävät sydäntäni. Isäntä tiesi pähkinöiden kuuluvan hänelle ja avasi pussin...syötiin yhdessä jo monta pähkinää! Arvostan myös kirjettä paketissa, tuntuu mukavalta lukea henkilökohtaista viestiä.

Minulla on ehdottomasti lämminsydämisin SNY! Hän antaa paketissa jotakin itselleni tärkeään kohteeseen, Vaaka ry keräyksiin, olen otettu. Pakettisi ovat paljon arvokkaampia, kuin mitä rahassa voidaan laskea, näissä on sydän mukana, KIITOS!