005-normal.jpg

Vein emännän tänään Käsityömessuille. Ensimmäisen valokuvan hän otti näistä lapasista. Asia on perustavan laatuinen, mikä jääkiekkojoukkue? Emännän valinta näkyy näissä tumpuissa.

008-normal.jpg

Tumppuja oli paljon, ne roikkuivat seinällä näyttelynä. Ei kai Emäntä aio sisustaa näin, ainakaan olohuonetta? Mallia näistä tumpuista kelpaa ottaa, niin huolellista ja kaunista kädenjälkeä kaikki tyyni!

009-normal.jpg

Tumppuja oli paljon, kaikki kilpailun tuotoksia, moneen makuun. Suurin osa taisi olla naisille suunnattuja malleja. Tuo pöllö on niin huikea, että sopii kyllä miehellekin.

004-normal.jpg

Kuvassa Omakoru, jota pitää entinen naapurimme. Koju on täynnä korutarvikkeita. Niiden avulla voi näpertää mm. silmukkamerkkejä.

012-normal.jpg

Tämän Taulun tarina-kilpailun 3.palkinnon saaneen työn Emäntä kuvasi, koska se kosketti häntä. Metallipuikot ja niihin pingoitettu neuletyö, kuva tekijsätä, pala kangasta ja napit. Kokonaisuus on kaunis muisto käsityöntekijästä, joka on kokoajalleen rakas, ehkä Äiti tai muu läheinen.

Mukavasti päivä hurahti messuilla. Hankinnoista suunnitellut vyyhdinpuut jäivät ostamatta, hinta oli niin suuri. Lupasin pidellä vyyhtejä hyvillä mielin...  Moni muukin mies kulki kantaen Emäntänsä ostoksia. Lisäksi esillä oli mielenkiintoisia työvälineitä ja koneita, erityisesti miehiseen makuun. Vinkiksi poikamiehille: Käsityömessuilla vilisee käsistään käteviä naisia. Kannattaa poiketa, saatat saada villasukat joululahjaksi!