003.jpg

Tämän verran on sukkaa neulottu ja nyt aion sen purkaa ja aloittaa kuvion uudestaan, jahka sisu riittää...

004.jpg

Sisua on kerätty neulomalla tämä ihan sininen ja sinisilmäinen Apukissa. Taustalla Isännän ostamat kotimaiset ruusut, ihanat!

006.jpg

Tässä nämä kaverit nojailevat keittön kaakeleihin. Ovat saman kokoisia, mutta erinäköisiä. Molemmilla on samanlaiset siniset housut...

005.jpg

Siniseen pukeutuneella on kaulassa kavennus ja resori ja sitten todella pulleat posket...

Molemmat on neulottu sukkapuikoilla pyörönä. Lankaa kului yhteensä noin 130 g. Lankalaihiksen saldo on nyt 2205 g ja Lankapaaston 1605 g.

Muistiin itselle ja ohjeeksi, jos haluat neuloa: 

Jalka 20 s, neulo 10 krs jalkaa, vaihda housulanka ja neulo 30 krs, yhdistä molemmat jalat ja neulo 16 krs housuja. Vaihda paitalankaan, neulo 14 krs, jatka edestakaisneuleena 10 krs, saat näin hiha-aukot! Yhdistä jälleen, vaihda pohjalankaan ja neulo pää 20 krs. Täytä vartalo ennen kuin päättelet pään ja jalat. Poimi hiha-aukoista yhteensä 16 s ja neulo hihaa pyöränä paitalangalla 20 krs, vaihda pohjalankaan ja neulo vielä 10 krs. Täytä kädet ja sulje. Kirjo kasvot ja valmista tuli!

Tämä oli minun tapani tehdä, helppo ja mukava. En kuitenkaan ihan pilkulleen toteuta mitään ohjeita, langan riittävyys ja oma tuntuma vaikuttavat lopputulokseen.