IMG_4266.jpg

Meillä oli ilo ja kunnia olla vieraina Tohtoripromootiossa eilen. Kerrankin musta väri ei tuntunut yhtään ahdistavalta! Isännälle ostettiin varta vasten musta puku ja harmaa solmio.  Emännälle ostettiin musta puolihame, pitkähihainen pusero, alle musta teepaita, ettei varmasti mitään kuulla läpi ja mustat sukkahousut.  Musta käsilaukku lainattiin Harmaan sohvan emännältä ja mustat avokkaat olikin ennestään kaapissa, vain kerran käytetyt! 

Näissä juhlissa on tarkka protokolla ja pukeutumiskoodi. Asiaa auttoi kun selvisi, että  osallistujat ovat rooliasussa. Ihana juhla oli ja ilma oli kesäisen kaunis, kun juhlakulkue käveli Tampereen Tuomiokirkkoon Promootiojumalanpalvelukseen. Menimme sitten kahden syömään ravintolaan ja jatkoimme näin juhlaa osaltamme.

IMG_4257.jpg

Kuvassa Isännän sukat. Painoa 75 g ja lanka ostettu Lentävästä Lapasesta, Käsityömessuilta.  Valmistuivat pihassa, auringon paisteessa ja siellä myös kuvasin. Lankapaasto saldo on nyt 

1630 g kulutettua lankaa. 

IMG_4260.jpg

Tässä sukat lemmikkien vieressä. Sivuissa palmikkoraidat ja nilkassa resoria. Terässä 10 palmkkokiertoa. Puikot 2,75 ja silmukoita 60 ja aika tiukat tuli näin ohuesta langasta.

IMG_4265.jpg

Kevätpäivänsini on herännyt kevääseen tänä viikonloppuna.

IMG_4264.jpg

Tämä tulppaani yllätti  kukkimalla vielä vuosien jälkeen.  Muut tulppaanit ovat hävinneet kukkapenkistä.