IMG_5311.jpg

IMG_5312.jpgIMG_5310.jpg

Nämä kuvat kertovat, että metsässä on vierailtu yhdessä aina viikonloppuisin. Näitä suuria haavan lehtiä ihmettelimme taas eilen. Tuuli oli katkaissut korkean haavan ja sen latva roikkui alaspäin odottaen sopivaa hetkeä pudota alas, todennäköisimmin talvella. Yksi puu oli kaatunut polun poikki, sen kiersimme sujuvasti. 

Possu Munkin ihana Haaste sai meidät toimimaan hiukan eri tavalla. Valmiina kujeisiin varustimme Äitni istutamaan kukkasipuleita salaisiin paikkoihin iloksi ensi keväänä! 

IMG_5314.jpg

Kuvassa kukkasipulit ja kiertävä kirja, kiitos Pöllö! Äitini lupasi toimia sipuleiden kanssa ja laittaa kirjan kiertoon luettuaan sen. 

IMG_5315.jpg

Äiti laittoi minut työhön. Hänen rakas ja tärkeä KOTIRUOKA- kirjansa kaipasi suojakseen paperit.  Emme katsoneet sisään, mutta siellä on myös lasten käden jälki nähtävissä. Kuka meistä neljästä lieneekään piirtänyt? Kirjaan on luonnollisesti kätketty toimivia reseptejä matkan varrelta. Mainittakoon, että Äiti on menestyksekkäästi suolannut naudanlihaa kirjan ohejin ja paistanut sitten uunissa ihana paistin...

Millaiseen veikeään puuhaan Haaste saa sinut ryhtymään?