IMG_7109.jpg

Martta-illassa leivottiin nopeita suolaisia leivonnaisia. Todella herkullisia kaikki. 

IMG_7111.jpg

Raastoin neljä pientä porkkanaa ylempiin porkkanateeleipiin.  Lisäksi leikkasin ne palasiksi. Voin kertoa, että olivat herkullisia ja kauniita!

IMG_7113.jpg

Nämä ovat pannulla paistettuja yoghurttileipiä. Nopeita ja helppoja, maistuvat jokaiselle!

IMG_7110.jpg

Pitsan pikaversio, herkullinen ja näppärä. 

Martat on kotitalousjärjestö johon kuuluminen antaa paljon. Viimeksi leivoimme yhdessä. Edellisellä kertaa opettelimme makrameeta. Voin kertoa, että molemmilla kerroilla on ollut todella hauskaa! 

IMG_7114.jpg

Kuvan reunassa ovat varpaani villasukassa. Kuvan pääosassa on Äitini parsinta. Äiti on pula-ajan lapsi ja osaa parsia kauniisti. Hän on kertonut, että hänet, orvon tytön, opetti parsimaan evakkona kasvattikotiin perheensä kanssa tullut nuori tyttö, pari vuotta vanhempi ja todella taitava tekijä. Äiti on aina kannustanut tekemään käsitöitä! 

IMG_7115.jpg

Äiti saa kukat kukkimaan, kuten tämä kaktus mikä kukki jouluna ylenpalttisesti ja nyt otti uuden kukinnan. 

IMG_7116.jpg

Amaryllikselläkin on neljä suurta kukkaa ja sekin kukki jouluna runsaasti. Kukat tietävät, että Äiti osaa hoitaa kukkia ja palkitsevat hänen rakkautensa kukinnalla. 

IMG_7117.jpg

Minä kerään puhtia. Tämä on toinen versio Sisareni puserosta ja aion purkaa ja neuloa kolmannen kerran. Lähetä siis puhtia, kiitos! Kun välillä purkaa saa neuloa vähän enemmän...

IMG_7120.jpg

IMG_7119.jpg

IMG_7118.jpg

Paastoni tuottaa pieniä neuleita omista varastoista. En tykännyt pöllötumppujen lötkähtämisestä prässäämisen jälkeen, joten otin uuden langan puikoille. Nuo vaaleansiniset pöllötumput ja palmikkosukat aion viedä vauvalahjaksi työtoverille, ne eivät prässätessä lötkähtäneet ja ovat suloisen lämpimät. Lankana Novita Wool, sukat 35 grammaa, tumput 31 grammaa ja pilkulliset 40 grammaa. Puikot nro 3 mm. Koko noin 1-vuotiaalle. 

Oikein suloisia kevätpäiviä juuri Sinulle!