Serkkutapaaminen%20024.jpg

Noudin eilen ihananaisen Roosa nauha on sininen teemapaketin, siis lokakuun SNY muistamisen. Kuva ei kerro miten kaunis kokonaisuus tämä on. Paketissa on Roosanauha rintamerkki, jota nyt SNY:ni toivein kannan koko lokakuun.

SNY:ni on neulonut todella kauniit sukat, jotka pääsevät lämmittämään jouluna jonkun yksinäisen jalkoja ja sydäntä! SNY tietää, että Vaaka ry kokoaa alueellani joululahjakasseja yksinäisille vähävaraisille. Hän lähettää jokaisella paketissaan tarkoitukseen jotakin. 

Suloinen kynttilä otettiin keittiön ruokapöytään, iloksi. Sininen roosanauhalanka on niin hieno ja arvokas, että Isäntä pääsi vyyhtiä pitämään kun kerin sen. SNY muistaa meitä myös terveellisillä retkieväillä, kiitos! Isäntä myhäilee tyytyväisenä.

Mukana on tuorein Roosa nauha ohjekuvasto, taas niin ajankohtainen ja kiva tapa muistaa rintasyöpätutkimusta. SNY tietää meidän harrastavan pieneltä osaltamme vapaaehtoistoimintaa ja muistaa meitä näin kauniisti ja ajankohtaisesti. Roosa nauha on lokakuun rintasyöpätutkimuksen symboli ja hyvä tapa jokaiselle neulojalle osallistua tukemaan. Katso sinäkin osoite: roosanauha.fi

Lämmin kiitos SNY! Todella onnistunut ja kaunis paketti.