IMG_5035.jpg

Toukokuun SNY-paketti, laatikollinen iloa! Huomaatko suloiset, veikeät lahjapaketit? SNY on huolellinen, myös paketoinnissa. Nämä suloiset pastellisävyiset merinolangat ovat kuin ranskanpastilleja ja tarkoitettu lahjoiksi pikkuisille, ehkäpä Vaaka projektiin. Kaunis ajatus, SNY! 

IMG_5036.jpg

IMG_5042.jpg

Mukana omana pakettinaan ylellistä tyylikästä lankaa, huiviin. Tätä on varmasti miellyttävä neuloa heltelläkin. Isäntä pääsee pian vyyhtiä pitämään. 

IMG_5041.jpg

IMG_5040.jpg

SNY on tehnyt minulle mainion neuleohjeen! Tästä voi juoda teetä, kahvia, mehua, vettä ja silmukat löytävät linjansa siinä samalla.  Nyt ihan ensimmäiseksi muki pääsi säilyttämään jotakin hyvin veikeää. Näillä voimme vaikka tehdä nukketeatteria.

IMG_5044.jpg

Kaikki hauska on hyvää vatsalle. Juuri niin! Roobois on vatsalle ystävällistä ja oikein hyvää.

IMG_5039.jpg

Mukana oli niin kaunis ja toimiva kirjanmerkki! Minä luen nyt aktiivisesti joka ilta, joten kirjanmerkille on paljon käyttöä.

IMG_5037.jpg

Olen ihan sanaton. Hyvä SNY, olet ihan ylittänyt kaikki haaveet ja toiveet, paketti on huikea! Sydämellinen kiitos! Kaikesta tykkään, kaikkea arvostan ja kaiken käytän, hiljalleen.  Kyllä näillä kesän käsityöt saadaan vauhtiin. Mukia en ihan heti raskinut ottaa käyttöön, kestäähän se käsipesua?  Ihailen sitä nyt aluksi lähelläni. 

Hyvää toukokuun jatkoa jokaiselle SNY.lle, omalle erityisesti! Nautitaan ihan jokainen kesän lämmöstä, ulkoillaan ja tehdään myös käsitöitä ulkona.