002-normal.jpg

022-normal.jpg

 

002-normal.jpg

Ylimmässä kuvassa kukat Vesihiihtokeskuksen pihassa, metsässä, kauniissa ruskan väreissä. Kuvasin sunnuntaina pyöräillessämme, kun pidimme kahden omenan pituisen tauon. Metsässä tuoksui niin hyvältä!

Seuraavassa kuvassa SNY:ni lähettämästä langasta pitsisukat kokoa 24 tavoitellen, reilummat taisi tulla. Yksi kerä ei riittänyt, jalkaterässä uutta, mutta värieroa ei syntynyt! Jannea, n. 60g ja puikot 3½, 11 s puikolla. 

Alimmassa kuvassa yhteistyön tulos. Isännän avulla keritty vyyhti Vuorelman Vetoa, tummanruskeaa, pääsi resoriin ja sormiin. SNY:ni lähettämän Jannen kauniit värit kirjoneuleeseen. Näitä kaikkia jäi vielä jäljelle, kehittelen jotakin Isännälle lämmöksi ja iloksi. Hän suoritti aamulla vielä laatutarkastuksen, sain silmukoida yhden aukon toisesta sormikkaasta peukalon ympäriltä. Olisi kannattanut tehdä peukalokiila 12 s asti, nyt tyydyin 10s. Korkeutta kyllä soviteltiin tarkasti ja se oli tarpeen, samoin ahkera sovittaminen sormien kohdalla. Tässä 11 s puikolla 3½ ja sormet aluksi 3½ ja sitten 3 sormikaspuikot, kaikki bambua. Kiitos SNY, lanka on hyvin miellyttävää ja Isäntä  tyytyväinen!

Isäntä lähettää tervehdyksen, viesti vastaanotettu!