IMG_7046.jpg

IMG_7047.jpg

IMG_7044.jpg

Jokohan nämä kuvat riittäisivät kertomaan, että pienet vaaleansiniset tumput valmistuivat juuri Siniseltä sohvalta. Kuvasin käsinojalla, jalkalampun alla. Annan nämä lahjaksi työtoverille, joka odottaa poikavauvaa. Tämä oli pieni välityö inspiroimaan punaista neuletyötä etenemään. Välillä täytyy saada valmistumisen iloa!

IMG_7042.jpg

IMG_7041.jpg

IMG_7040.jpg

Nämä sukat neuloin, koska varastossa oli vajaita keriä lankaa joille ei oikein löytynyt käyttöä. Yllättäin valmistui sukat, pehmoiset lämpöiset ja kauniit sukat. Otin heti käytöön. Nämä jalassa olen nukkunut ainakin viikon, makeasti joka yö. Varressa on samanlaista ristikuviota kuin terässä, mutta se ei erotu niin selvästi. Muutama kerän loppu tuli käytettyä  kuten oli tarkoituskin.  Yritän siis raivata kotiin tilaa hyödyntämällä oman lankavarastojen aarteita. 

Tulin tänään ihan uupuneena kotiin. Työmatkan kävely auttoi rentoutumisen alkuun. Sohvalla neulominen ja tumppujen valmistuminen antoi uutta virtaa eikä enää väsytä yhtään. Neulominen ja ulkoilmassa liikkuminen ovat terveyttä ylläpitäviä toimia!