Salaisen neuleystävän viimeinen paketti on taas niin runsas, kaunis, ihana ja sininen! SNY:ni oli neulonut lämpimän, pehmeän pannan, jolla korvat pysyy lämpiminä. Monia jännittäviä, minulle ihan uusia lankoja. Näille on kyllä nyt mietittävä jotakin käyttöä. Ehdotuksia?

Ihana neulekirja, tämän kuvia katselen jouluna. Pakettirusetit hyödynnän tulevaisuudessa. Tämä matkalla hankittu sininen kimaltava nauha muuntuu joksikin kauniiksi uudenvuodenaatoksi, ehkä rusetiksi sisustukseen? Kaunis sininen laatikko pääsee esille muuten vaan ja saa sisäänsä jotakin mukavaa, kuten käsityötarvikkeita... Lisäksi todella ohuet puikot, tämmöisiä en muista nähneenikään.

Paketissa oli ihanan vaniljan tuoksuisia tuikkuja. niitä poltellaan jo! Suklaan söimme yhdessä ystäväni Poppiksen, Isännän ja minun toimesta teen ja Teesokerin kanssa, saimme näin tasan 155 kcal...yhteensä. 

Paketissa oli myös kortti ja pieni paketti, jonka avaan sitten aattoiltana. Lämmin kiitos, hyvä SNY! Olet tarjonnut ylellisen, kauniin syksyn. Olet lähettänyt mielenkiintoista materiaalia, jota pyrin hyödyntämään talven mittaan. Hyvää joulua Sinulle ja perheellesi!