Leilan KURINHAASTE: Erilainen sukansuu vasteena toinen pari. Erilaista on jämälangoista kirjoneuleena varsi ja kantapää. Lienee hyvin vanhaa pehmoista villaa, sain Isännän Sisarelta. Hän kuuli, että osallistuin Jämälanka projektiin ja toi kassillisen jämiä. Päätin heti aloittaa niiden käyttämisen. Nämäkin menevät Vaakan kotimaiseen projektiin. Värit on huikea tumma, kirkas vihreä ja ihana turkoosi sekä tuiki tavallinen, tummansininen Nalle terässä.

Olin päättänyt, etten osta uutta lankaa ennenkuin varasto merkittävästi pienenee. Jämäkuussa kului 753 g! On nimittäin kaapit täynnä... No, päätöksiä voi aina tehdä... Tämä Kesäkassi 2012 projekti antoi syyn rikkoa päätös, hyvin miellyttävällä tavalla. Nyt olen päättänyt käyttää loppuun hankintani...ennen seuraavaa ostosta!  Muutenkin aion käyttää varastoani ja iloita sen sisällöstä. Suosittelen samaa Sinullekin!

Seuraamme ilolla lintupönttöjä. Niissä ruokitaan poikasia. Isäntä alkoi tänään katsoa, että kuka siinä keskimmäisessä oikein asuukaan? Onko kirjosieppo joutunut väistämään talitiaisen tieltä? Muistutin häntä, että ne numerot pöntöissä olisivat olleet paikallaan...

Suloisia kesäpäiviä, nautitaan valosta ja linnun laulusta, neulotaan ulkona! toivoo Sinisen sohvan isäntäväki