IMG_6235.jpg

Palmusunnutain karjalaisen perinteen mukaan virvomme  kuten KOTIEN RUKOUSKIRJA ohjeistaa: 

Virvon, varvon tuoreeks`, terveeks

tulevaks vuodeks.

Jumala sinua siunatkoon.

Sulle vitsa, mulle palkka. 

Kuvassa meille postin tuoma virpomikortti, kiitos! Lisäksi ohra, meidän pääsiäisruoho ja lepän oksa, jonka poimin viikko sitten.  Isäntä sanoo, että suklaiset pääisäismunat hänelle, kiitos. Olen jo muutaman ostanut.

IMG_6233.jpg

Kotimaiset ruusumme ovat oransseja tällä kertaa. Näinä vaikeina aikoina meidän on erityisen tärkeää tukea pieniä yrityksiä. Kävin kauppahallissa ostoksilla ja miten hyvää palvelua siellä saakaan! Harvoin käyn keskustassa, mutta nyt oli asiaa ja samalla poikkesin myös halliin. Kävin myös pienessä asusteliikkeessä ja kerroin omistajalle Nalle-haasteesta. Hän lupasi myös tarttua siihen ja somistaa katutason näyteikkunaa. Hyvän palvelun myötä sain uusia alusvaatteita kevään oloa kohentamaan. 

IMG_6234.jpg

Kohta on LANKALAUANTAI ja ajankohtainen hetki tukea pieniä lankakauppoja. Jos et tarvitse uutta lankaa juuri nyt, suosittelen hankkimaan pieniä apuvälineitä. Aiemin olen esitellyt silmukkamerkkejä, niitä tarvitsin tosi monta tähänkin neuleeseen. Viimeksi oli käytössä kaksi isoa silmukan lepuuttajaa. Kuva kertoo miten olkapään silmukat on turvassa odottamassa vastakappaletta ja yhteen neulomista. Tuetaan toisiamme!