001.jpg

Leppävirran keskustassa on veistos, jossa yhtenä osana on tämä naisfiguuri. Nautimme viereisellä torilla kalakukkoa, ihanaa herkkua ja mansikoita.

003.jpg

Täällä on myös hiihtotunneli, jossa kävimme viilentymässä. Kurkistus riitti, emme kelkkailleet, ei ollut lämpöisiä vaatteita mukana.

007.jpg

Farmari-messut Joensuussa, mahtava näyttely. Karjakin niin suurta ja kaunista. TV:ssä olin katsonut, että lehmätkin trimmataan, jotta selkäranka ja kylkiluut erottuvat hyvin.

010.jpg

Tässä huilaa Kainuun harmas, lempeän kaunis lammas. Villalankaakin oli näytillä, mutta myyjää en nähnyt.

009.jpg

Tässä oli suloinen, viilennys ja levähdyspaikka: Leikkimökkikirkko. Tällä keitaalla tarjottiin myös vettä janoisille. En kuvannut sisältä, koska pieni kirkkovieras leikki siellä, enkä halunnut keskeyttää. Sisällä oli alttari, Lasten Raamattu ja virsikirja, kolehtihaavi, pari tuolia kuten oikeassakin kirkossa.

014.jpg

Leppävirralla kukki kaikkialla.

017.jpg

Sinikellot viehättävät aina ja kaikkialla.

020.jpg

Tekeillä nyt Hypistelymuhvi. Lanka Novitan Kaste, SNY:ni lahjoittama. Puikot nro 5, 60 silmukkaa. Korkeus 51 cm, leveys 31 cm. Tein pienen taskun: 17 silmukkaa, kaksoishelmineuletta ja ompelin sen kiinni. Koko kerä kului, kuten toivoinkin. Vuoriksi aion ommella varastoistani löytyneet sinisen flanellin. Alkuperäinen suunnitlemani oli hyödyntää jämiä varastoista, mutta sitten muisitin ,etten tiennyt tälle kauniille langalle käyttöä. Lanka on todellista kesälankaa, ei hiosta ja siksi mielstäni miellyttävää iholle. 

Ajattelin, että omaiset saavat täydentää muhvia tutuilla napeilla ja esineillä. Etsin jotakin koristetta valmiiksi.Tätähän voisi tuunata vuodenaikojen mukaan. Syksyllä kumikorkki kuten mehupulloon ainakin, pikkuiseen taskuun. Jouluksi kulkunen kilisemään...

Tämähän menee siis yksityiseen käyttöön, tuttuni Äidille. Omaiset voivat pestä tämän tarpeen mukaan. Siksi toteutus on helppoa, ei tarvitse huomioida laitoksen pesumahdollisuuksia.