IMG_5417.jpg

Joulukalenterin luukuissa nro 6 oli molemmissa kuusi päällysenä. Kuusimetsä on erittäin sopiva aihe.  Otan muuten talteen nuo joulupaperit, niin huolellisesti ne on kääritty. 

IMG_5418.jpg

Niin soma sisältö! Kettukarkit kuuluivat myös kuusimetsään ja ne nautittiin aamupuuron kanssa... Myöhemmin illalla voi suklaapatukka maistua, kun seuraamme presidentin juhlavastaanottoa. Servetit otimme heti käyttöön. 

Isännän joululahja etenee suostuisasti ja  aloitin pienen lisätyön sitä vauhdittamaan heti kun sain sukkapuikot vapaaksi...

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

IMG_5411.jpg

IMG_5409.jpg

Iloksemme sain lukea, että Possu Munkki on saanut piponsa ja tumppunsa. Pipolangan olen aikanaan saanut SNY-lahjana Pöllöltä. Tupsuksi tarkoitettu pöllö meni jo aiemmin reppukoristeeksi koulureppuun. Langan neuloi ohjeen mukaisilla nro 5 sukkapuikoilla. Silmukoita taisi olla jotain 88 tms. Hiukan harva tuli, joten ompelin yksinkertaisen trikoovuorin työväenopistossa saumurilla. 

Tumput on ihan perusmallia, mutta nyt tein nauhakavennuksen, kuten tänä talvena jo useamman parin olen neulonut. Näihin meni vajaa kaksi kerää Maija- lankaa. Muuten mukava lanka, mutta halkeaa helposti sääpuoleen eli on löyhäkierteistä. Vihreän värin tuumin sopivan Possu Munkin metsäsisiin harrastuksiin. Hän on oikein ahkera retkeilijä.