IMG_5279.jpg

Repu on esittänyt hienoja Haasteita ja osallistun niihin muutamaan. Kuvassa kärpässieni, viikko sitten löydetty. Taisi olla Satumetsä missä kävimme, niin kauniita nämä kaksi ovat. Ei sitten poimittu.

IMG_5284.jpg

Torstaina pidimme vapaapäivän ja lähdimme aamusumussa metsäkävelylle. Onneksi kävelimme käsikkäin, muuten olisimme voineet eksyä toisistamme. 

IMG_5285.jpg

Lauantaina oli jo kirkas päivä ja löysin tämmöisen puun tai pensaan jota en tuntenut, Mikä se on?

Luontoretket ovat siis Haaste ja todistettavasti niitä on tehty, yhdessä.

IMG_5283.jpg

Ihana Possu Munkki on huomannut kaikkien neulovan sukkia ja hän on aloittanut tumppujen teon.  Hienoa! Nämä kolme sukkaparia ovat oikeasti harmaita ja ihana pehmoisia. Jokaisessa parissa on sivulla palmikkoraita. Ovat ollet valmiina jo hetken. Oikeasti ne vauhdittivat näiden valmistumista:

IMG_5286.jpg

IMG_5288.jpg

IMG_5287.jpg

Mainittakoon, että näiden pituudessa on kasvunvaraa reilusti ja jätin lankaa jotta hihoja voi jatkaa vuoden parin päästä. Vihreä takki jäi tyttöselle päälle kun hän meni nukkumaan. Voiko suloisempaa kiitosta olla? Sydännapit punaisessa neuleessa ovat kevät SNY:ni lahjoittamat, kiitos hänelle!  

IMG_5281.jpg

Ollaan muuten Haasteista täytetty myös Iloa elämän  kohta. Eilen Kaksoset olivat meillä ehtookylässä ja veimme heidät kotiin nukkumaan.  Meidän pihassa juostiin kilpaa ja hypittiin lehtikasaan. Isäntä sai kunnian olla pituushyppytuomarina ja koota vaahteranlehtiä joihin oli hyvä piiloutua kun Emäntä harrasti hippaa tyttösten kanssa. Sykemittari lauloi kiitosta!  Elämäniloa oli myös saunassa, kun kaakeliseinät pestiin partavaahdolla...  Oli sitä niin hauska pursottaa käteen! 

Kuvassa siis kakku jossa Äitini tekemä kakkupohja, mansikoita ja banaania täytteenä ja päällä kermavaahtoa, vadelmia ja raastettua mokkasuklaapatukkaa. Oli juhlat viikko sitten. Lahjaa en ole vielä tehnyt. Kotimaiset ruusut sentään hankin. IMG_5282.jpg

Miten Sinä olet syksyn aloittanut?