002.jpg

Lauantai oli ihana, lämmin ja aurinkonen syyspäivä. Kävimme retkellä Tallinnassa. Aluksi otimme kivan kiertoajelun ympäristössä ja kuulimme rakennuksista ja Viron historiasta, mielenkiintoista.

014.jpg

Eräässä kirkossa oli näin komea triptyykki alttaritauluna ja ilmeisesti häät tulossa, koska kukkia laitettiin esille ja penkkien päihin violetit harsokoristeet.

001.jpg

Matkaa lähdimme kyllä jo perjantai-iltana. Yövyimme hotellissa ja kävimme "pienellä iltapalalla" ravintolassa. Pizza piccolo oli oikein hyvän kokoinen ja herkullinen ja siinä oli ihanaa savulohta. Kalaa syötiin muutoinkin tällä reissulla, kuten Possu Munkki kortillaan ohjeisti.

Päivällä syötiin ja käveltiin, nautittiin herkkuja leivonnaisten muodossa, mutta illalla laivalla sain näin herkullisen salaatin. Kasviksia ja miten ihania kasviksia! No, onhan tässä mozzarellajuustoakin oikein reilummalla kädellä...

020.jpg

Käsityötä ei ollut mukana, poikkeuksellisesti. Mitään lankaa en ostanut, en halunnut käyttää tätä ensimmäisiä Tallinnan matkaani ja ihanaa ilmaa sellaiseen, enkä laittaa matkatovereitani jälleen kerran käymään käsityötarvikekaupassa...

027.jpg

Tämän sentään ostin ja ymmärtänette syyn? Suloista sunnuntaita ihan jokaiselle näin kotoa käsin!