001-normal.jpg

Kyllä minä tiedän! lukee teepussin kuvassa ja taitaa SNY arvata, että lause kuvaa Emäntää. Lanka on erittäin mieluisaa, väriä myöten ja mukavan pehmoista, poskeeni taas hierottiin, onneksi tällä kertaa kotona!

Karkeista annan erityismaininnan, pehmoisia ja niin herkullisia, miehiseen makuun... Bambuliina on tyylikäs, mutta epäilen raskitaanko sitä ottaa käyttöön? Emäntä on sellainen hamsteri, että säilöö arvokkaat tekstiilit tuleviin tarpeisiin. 

Mielenkiintoista heijastinnauhaa ja Ruiskaunokki-kortti. Kortissa kaunis viesti, kertoo ihanista ajatuksista, joilla SNY kotiamme muistaa. Kerrottakoon, että siivoamme mielellämme molemmat. Käytössä on arkinen työnjako. Isäntä siivoaa perjantaiaamuisin jättäen pölynpyyhinnän ja kylpyhuoneen Emännälle. Päivittäinen kyppärihuolto on Emännän mieleen, joten hän sen hoitaa, ihan ohimennen. Eli tekee siis muutakin kuin neuloo Sinisellä sohvalla. Keittötä siivoamme molemmat, samoin laitamme ruokaa ja käymme kaupassa. Tämänkin paketin noudimme kauppareissulla, yhdessä.

Mielenkiinnolla odotetaan täälläkin, mitä langasta neulotaan? Suuret kiitokset SNY, meiltä molemmilta! Karkkipussi taitaa olla tyhjä...