2.3.95 Syntyi onneksemme, iloksemme, ihan ikiomaksemme, pieni tytön tylleröinen... Nyt hän sai mustat tumput. Kuvan tyttö on entisen työkaverin tytär ja neuloin aikanaan hänelle ainakin sukat ja tumput , valkoisesta, pehmoisesta Nallesta.

27.04.99 Syntyi onneksemme, iloksemme, ihan ikiomaksemme, pieni tytön tylleröinen...Hänelle muistan neuloneeni pilkullisesta, luonnonvalkoisesta Nallesta päähineen ja tumput ja sukat. Nyt neuloin villasukat. Tyttöjen äiti on lähettänyt langat ja kaavat jaloista ja käsistä.

Hauskaa on katsoa vanhoja viestejä ystäviltä, kiitoksia pienokaiselle tehdyistä neuleista. Kuvat tulivat vastaan, kun joulua varten siivosin kotia. Muistan kyllä arkistoineeni nämä aarteet. Kolmaskin tytär perheeseen on syntynyt. Hän nukahti pariviikkoisena syliini, kun kävin häntä katsomassa.

Jouluna on aikaa rauhoittua, kuunnella musiikkia ja neuloa. Kävimme aattona kahdesti myös aattohartaudessa. Iltapäivällä oli nukketeatterin keinoin Jouluevankeliumi ja yöllä hautausmaan kappelissa tunnelmallinen aattohartaus.