IMG_4269.jpg

SNY oli koonnut lempilankojaan toukokuun pakettiin ja kaikkea muutakin kivaa! Isännän mielestä nyt ei aikailla ja valokuvata, vaan rusinat saa ottaa heti...  Toinen paketti lähti heti kuvauksen jälkeen hänen kädessään keittiöstä. Keittiöön sen sijaan jäi nämä raikkaat bambuiset liinat, tableteiksi. Ihailla täytyy, kuinka SNY perhearjessa ja -juhlassa on ehtinyt virkata kaksi liinaa. Värit ovat huikeat! 

Samat värit löytyvät kerinä ja niistä neulon pari myssyä jossakin vaiheessa. Isäntää varten oli sukkalankaa, erittäin laadukasta sukkalankaa ja ohutta. Tykkään kyllä ohuestakin sukkalangasta, kesällä sitä on vilpoisempi neuloakin. Komea suklaalevykin oli mukana ja terveellisiä välipalakeksejä, mukavia retkieväinä kun pyöräilee. No, kaksi ensimmäistä katosi iltateellä...hyvää oli! 

Kaunis, ajatuksella ja ahkeruudella koottu paketti, iso kiitos SNY! Tästä on iloa pitkään, sillä vaikka rusinat, välipalakeksit ja suklaa kuluvatkin nopeasti, ovat kauniit liinat oivat kattausalustat eli tabletit. Oikein hyviä perhejuhlia SNY!