Työpäivän jälkeen lähdin työtoverin kanssa metsään kävelemään. Olin varustautunut tuulipuvulla ja lenkkareilla ja olalla roikkui kassi. Metsä tuoksui ja aurinko loi lempeitä syyssäteitään. Oli ihanaa! Kotimatkalla huomasin, että postia on noudettavissa. Koska koneeni (kehoni)oli nyt hyvin lämmitetty, kävelin hakemaan paketin. Tiedätkö tunteen, kun kannat pikkuista poikittain kylkeäsi vasten? 

003.jpg

Laatikon koosta voit päätellä miltä se tuntui kainalossa, kun sitä kannoin onnellisena kotiin. Tämä oli jännittävää, paketin sisältö tuntui liikuvan, olevan muhkuralla ja laatikko pullisteli...

006.jpg

Ihmekö tuo, jos pullisteli, niin täyteen topattu laatikko oli! Ihana Afrikan kukista virkattu pallo, jonka sisään oli kätketty monta pientä aarretta: neljä isoa nappia, paketti muovisia neuloja, rasia suloisia, sinisiä kukkanappeja ja neljä kerää lankaa. Lisäksi lehti täynnä laukkuohjeita, purkki marmeladia, piparipaketti ja vanutäytettä.

Kaikkein ihanin juttu oli nämä:

009.jpg

Suloiset napit ja ihanan värinen lanka, pehmoinen alpakkalanka. Tätä neulotaan pian!

010.jpg

Yhtään en aikaillut vaan ompelin pallon kiinni. Olipa näppärä muovinen neula! Jumppasin heti tämän pallon kanssa, koska keho on edelleen mukavasti lämmin...

Todella onnistunut yllätys, suuret kiitokset SNY! Erityisesti mukana olevan kirjeen viestit koskettivat. Tulen liittämään lahjasi mukaan kassiin jota kokoan, kiitos siitä!

SNY:ni muisti jo aiemmin nettikortilla ja sekin tuntui niin kodikkaalta, kiitos!

Nyt on taas uutta inspiroivaa lankaa ja suunnitelemia on, koska syksy on ja ilmat viilenevät. Tarvitaan lämpimiä asusteita.

002.jpg

Sininen sohva kiittää kulttuurimatkailevaa Possu Munkkia, joka muistuttaa meitä kaikkia terveellisestä ravinnosta. Sopii muistaa, että "Kala kaunisna pitävi, veden vilja virkeänä" sellainen ajatus tuli hänen kortistaan. Kiitos, jatketaan projektia, ei lannistuta!