003-normal.jpg

Ihailkaa seinää, Isäntä maalasi sokkelin. Rikkaruohot ovat alkaneet kukkia, samoin narsissit kadun puolella.

011-normal.jpg

Kiitollisina katson, miten kevätesikot kukkivat, olemme saaneet ne ystävän kautta, lahjana. 

007-normal.jpg

Valokuva ei välitä tätä huikean kaunista erilaisten sinisten sävyä, mukana myös violetti, kun nämä kevätpäivän sinet kukkivat!

003-normal.jpg

Vapun päivänä oli todella kylmä. Sanoin Isännälle, että laitetaanpas tästä villahousut jalkaan ennenkuin  lähdetään vapputorille. Villahousut, Ruskovillaa kuitenkin, olivat farkkujen alla, sormikkaat, panta, villasukat ja niillä tarkeni! Näihin villahousuihin kului n. 175 g Sublime baby cashmere merino silk dk lankaa, puikot 3½ käytössä, koko 74-80 cm, eivät siis kuitenkaan mahtuneet meille...ja langan kulutus tietenkin yksiin housuihin. 

Tänään oli minulla TYHY-päivä, Varalan urheiluopistolla. Aamupäivä tiukkaa asiaa ja ihana lounas. Iltapäivällä päästiin liikunnan pariin. Olin sauvakävelemässä Pyynikillä asiantuntijan opastamana. Tietysti päädyttiin myös niille portaille, jotka jokainen nousi omaan tahtiinsa, sauvat toisessa kädessä. No, portaiden yläpäässä huilattiin hetki, joten poikkesin hakemaan pientä tuliaista, olkaa hyvä, maisitiaiset:

002-normal.jpg

Hauska yksityiskohta aamupäivän asiaosuudesta. Istuimme kevyillä klahvituoleilla palloilusalissa, takarivissä, kun työtoveri kaivoi repustaan kerän 7 Veljestä ja puikot. Hän alkoi luoda silmukoita. Kerroin käyttäväni toisenlaista silmukan luontitapaa, lankaa säästävää, haluaisiko hän oppia?  Henna halusi, joten tein vetosolmun ja neuloin neljä ensimmäistä silmukkaa. Saman opin sai toinenkin työtoveri katselemalla. Lounaalle mentäessä Hennan sukassa oli jo kantapääkin tehtynä ja reunasilmukka neulottuna ainaoikein, jonka asian Henna myös omaksui. Erittäin tehokas TYHY-päivä! Onneksi minua odotti kotona oma sukankudin ja Isäntä!