011.jpg

SNY:ni lahjoittaman lankakerä, tavattoman kaunis, muuntui syylingeiksi eli todella lyhytvartisiksi sukiksi. Alkuun neuloin lankajämän ja samanverran taisi jäädä jäljellekin. Kuvasta poiketen, raidat menivät kohdalleen.

012.jpg

Nämä pikkuiset tumput neuloin siis vappuna. Eräs pieni poika nukkuu ulkona villasukat kädessä. isoäitinsä pyysi neulomaan tumput. Onkohan näissä tarpeeksi pitkät varret? Lanka on suloista teetee primaveraa, silmukoita alkuun 11  puikolla, resorissa 10 ja kerroksia varressa 30, käsiosassa 9 s puikolla. Peukalossa 15 s ja 11 krs. 

006.jpg

Kevätesikot täydessä kukassa, onnitellen Poppista! Hänen Isänsä on ystävällisesti lahjottanut nämä meille ja ne menestyvät hyvin, karusta ympäristöstä huolimatta. 

007.jpg

Nämä keltavuokot on lahjoittanut Äitini. Ne haluavat kiittää SNY:tä, salaperäinen paketti on noudettu ja odottaa huomenaamua, keittiössä, että ehdin avata sen ennen töihin menoa, raportoin illalla.

010.jpg

Isäntä lahjoi minua, tulevan TYHY-päivän tiimoilta, tarpeellisilla sauvoilla. Nyt on pohdinnassa miten tuunaan nämä SINISIKSI? Tai muuten vaan kauniiksi, ovat nyt pelkistetyn musta-valkoiset. Ehdotuksia?